Je kan dit artikel lezen omdat je bent aangemeld als abonnee.

Abonnee worden? Kies je leesformule >

Legendarisch Itegems typetje keert terug in ‘Het Leugenpaleis”: “Gorgelen met water uit de Neet en dat virus heeft geen verhaal”

Legendarisch Itegems typetje keert terug in ‘Het Leugenpaleis”: “Gorgelen met water uit de Neet en dat virus heeft geen verhaal”

Een archiefbeeld van Bart Peeters en Hugo Matthysen, hier als typetjes in Het Peulengaleis, het televisieprogramma gebaseerd op de legendarische radioshow. Foto: VRT Canvas

Itegem -

Het legendarische radioprogramma Het Leugenpaleis van Bart Peeters en Hugo Matthysen heeft dinsdagmiddag zijn rentree gemaakt met een item in het programma Nieuwe Feiten op Radio 1. In de zogenaamde ‘Itegemse Coronakroniek’ werd het typetje rond Itegemnaar Cas Goossens nog eens van stal gehaald. De humor van toen bleek ruim twintig jaar na de laatste radio-uitzending nog steeds te werken. En Cas Goossens zelf, die blijkt ook fan.

Met een thuis opgenomen filmpje maakte Bart Peeters bekend dat fans van Het Leugenpaleis dinsdag tussen 12 en 13u maar beter aan hun radio konden postvatten. “De voorbije dagen vroegen mensen via het ...

LEES OOK: al jouw vragen over de corona-lockdown beantwoord.
Wat is het coronavirus? Wat zijn de symptomen? Wat als je ziek bent? Wat betekent de 'lockdown light' in België?
Overheidscommunicatie over het coronavirus raadpleeg je hier.

LEES VERDER: Blijf als eerste op de hoogte van corona-updates in België en Antwerpen.
Download de GVA nieuwsapp.

Voor jou geselecteerd