© ISOPIX

Maken prins Harry en Meghan Markle zich op voor een verhuizing naar Canada?

Prins Harry en Meghan Markle brachten rond de kerstperiode zes weken door in Canada en waren naar verluidt zo in de wolken van hun verblijf dat ze dinsdag persoonlijk de Canadese ambassadeur in Londen gingen bedanken. Het doet de speculaties over een mogelijke verhuizing alleen maar toenemen.

flb

Voor hun eerste publieke verschijning van 2020 kozen prins Harry en Meghan Markle ervoor om een bezoek te brengen aan Canada House in Londen. Ze gingen er de ambassadeur bedanken voor de warme gastvrijheid in haar thuisland waarmee ze tijdens hun vakantie werden ontvangen. Voor de gelegenheid droeg Meghan een monochrome bruine outfit met een jas van Stella McCartney, een coltrui en satijnen rok van Massimo Dutti en schoenen van Jimmy Choo.

Ondertussen hebben enkele vrienden van het koppel in de Britse pers gezegd dat de hertog en hertogin een verhuizing naar Canada overwegen en daarover aan het overleggen zijn met de top van het koninklijk huis. Ze zouden daarbij zelfs bereid zijn om hun titels af te staan. Ze zouden hun huis in Windsor willen verlaten en zijn eventuele opties aan het overlopen.

Bij het koninklijk paleis ontkennen ze echter die geruchten en doen ze af als “niets meer dan speculaties”. Verder wou het geen commentaar geven. “In elk geval zullen Harry en Meghan de komende maanden nog meer tijd doorbrengen in Canada”, klinkt het stellig bij een van de bronnen.

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Nu in het nieuws