© Kris Van Exel

Hilde De Baerdemaeker keert terug naar ‘Familie’

Hilde De Baerdemaeker zal in 2020 weer in de VTM-soap Familie te zien zijn. De 41-jarige actrice zal opnieuw de rol van Liesbeth spelen, zoals ze dat al deed van 2012 tot 2016. Dat meldt Dag allemaal.

gjs

Het was voor de Familie-kijkers een jaareinde vol veranderingen. Met Karen Damen, Ann Van den Broeck en Jeroen Van Dyck kwamen er drie nieuwe acteurs bij, en in 2020 belooft ook een oude bekende haar opwachting weer te maken. Hilde De Baerdemaeker keert terug naar de soap waar ze van 2012 tot 2016 al in speelde.

Vier jaar was De Baerdemaeker weg, maar sinds een maand staat ze weer op de set. “Aan de decors is niets veranderd. Elk kadertje hangt nog precies hetzelfde als vier jaar geleden. En Liesbeth spelen is als fietsen: dat verleer je niet. Het was ook een blij weerzien met de collega’s.”

“Mijn personage heeft iets heftigs meegemaakt en komt een troostende schouder zoeken bij haar vader. Daar wordt ze geconfronteerd met haar ex-man Benny (Roel Vanderstukken, nvdr) en diens nieuwe vriendin Robyn (Jits Van Belle, nvdr). Dat levert een heel boeiende verhaallijn op.” Er viel De Baerdemaeker sinds haar terugkeer wel iets op. “Roel is een tikkeltje rustiger geworden sinds zijn hartoperatie.”

De Baerdemaeker heeft per week één à twee draaidagen. “Zo blijft er tijd over voor andere zaken, zoals mijn kleding- en yogalijn.”

Gerelateerd

Aangeboden door onze partners