Drie nieuwe aanhoudingen in onderzoek naar verdwenen Johan Van Der Heyden

Foto: rr

Lint -

In het onderzoek naar verdwenen loodgieter Johan van der Heyden (56) uit Lint heeft de politie de afgelopen dagen drie aanhoudingen verricht in Nederland. Het gaat om twee minderjarige jongens en één 30-jarige man

De twee minderjarige jongens werden afgelopen vrijdag 15 november aangehouden. Hun woonplaats en leeftijden zijn niet bekend. “Omdat de verdachten minderjarig zijn, is de politie erg terughoudend met het geven van identiteitsinformatie”, klinkt het bij de Nederlandse politie.

In de nacht van zaterdag 16 november op zondag 17 november werd een 30-jarige verdachte aangehouden in een woning in het Nederlandse Hoogerheide. Op het moment van deze drie aanhoudingen zijn op verschillende locaties zoekingen gedaan. Tijdens die zoekingen zijn diverse goederen in beslag genomen.

In totaal zitten nu al zes verdachten vast in de verdwijningszaak van Johan van der Heyden. Eén vrouw zit vast in België, de vijf anderen zitten vast in Nederland. Johan van der Heyden is niet meer gezien sinds hij op zondag 2 juni zijn woning verliet in het Belgische Lint. Zijn witte busje, een Peugeot Boxer, werd later leeg teruggevonden in Den Bosch. De auto is vermoedelijk ook in Steenbergen, ook in de provincie Noord-Brabant, geweest. De politie spreekt in de zaak van een ernstig misdrijf en gaat ervan uit dat de 56-jarige van der Heyden niet meer leeft.

Het Openbaar Ministerie in Breda heeft een bedrag van 15.000 euro uitgeloofd voor informatie die leidt tot een oplossing in de zaak.

Video: ATV

Door jtp

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Voor jou geselecteerd