Kinepolis opent gloednieuwe IMAX-cinemazaal in Antwerpen

Antwerpen -

Arbeiders waren donderdag druk in de weer in Kinepolis Antwerpen. Daar zal over ruim een maand een gloednieuwe IMAX-bioscoopzaal boven het doopvont worden gehouden.

De zaal, voorzien van 371 zitplaatsen, zal uitgerust zijn met hoogtechnologische snufjes als een IMAX-Laser, de 4K laserprojectie-technologie die filmliefhebbers de meest scherpe, heldere en levendige beeldkwaliteit biedt, in combinatie met een geluidservaring die je helemaal onderdompelt in de actie. In Kinepolis Brussel bestaat zo’n zaal al een tijdje, maar binnenkort zal ook de Antwerpse bioscoopganger deze vernieuwende cinema-ervaring kunnen beleven.

Donderdag werd het gigantische doek van elf meter hoog en twintig meter breed opgehangen. De opening is voorzien voor 17 december. De eer als eerste film die er vertoond zal worden zal te beurt vallen aan Star Wars: The Rise of Skywalker, de nieuwste episode uit de iconische science-fiction-saga. 17,90 euro zal de bezoeker moeten neertellen voor een ticket, maar voor dat bedrag zullen de ruimteschepen hem om de oren vliegen en de intergalactische gevechten hem doen duizelen van opwinding. Tickets zijn nu al te koop via www.kinepolis.be.

Door JORO

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Voor jou geselecteerd