Als abonnee kan je dit plusartikel lezen

Abonnee worden? Kies je leesformule >

180 enthousiaste kinderen heten Jan Vertonghen van harte welkom

Sutu-wall staat voortaan op Jan Vertonghenplein

180 enthousiaste kinderen heten  Jan Vertonghen van harte welkom

Jan Vertonghen heeft in Niel voortaan zijn eigen pleintje. Foto: Paul Van Roy

Niel -

De Sutu-wall (een interactieve voetbalmuur) van de Jan Vertonghen stichting, die in het gemeentelijk sportcomplex staat, werd maandag 7 oktober officieel ingewijd. Dit evenement werd gekoppeld aan een sportvoormiddag, georganiseerd door de lokale dienst ‘Vrije Tijd’, waaraan ook G-sporters konden deelnemen.

De leerlingen van de vijfde leerjaren van GO! basisschool De Parel en de Sint-Hubertusschool, alsook leerlingen van Groenlaar, werden in groepjes verdeeld, zodat valide en minder valide sporters samen ...

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Voor jou geselecteerd