Op zoek naar een lief? Bekijk zeker het voorbeeld van de Puurse ‘Viking’ uit ‘Boer zkt Vrouw’

Puurs-Sint-Amands -

Als er deze week één kandidaat opviel in de eerste aflevering van Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond, dan wel de Puurse Marc Vanraes (48). Met een video in plaats van een brief probeerde hij de acht jaar jongere Marianne uit Lapland te charmeren. Zelfs presentatrice An Lemmens kreeg tranen in de ogen toen ze het zeven minuten lange filmpje van de Puurse fotograaf en videocineast Marc Vanraes te zien kreeg. “Je moet opvallen, en ik hoop dat ik dat toch een beetje gedaan heb”, gebruikt Vanraes een understatement van formaat.

LEES OOK. Puurse ‘Viking’ die iedereen charmeerde in ‘Boer zkt Vrouw’: “Jatketaan Marianne, laat ons er voor gaan”

Marc haalde in zijn video zijn hele romantische woordenboek boven en liep als Viking verkleed door het beeld, een bos bloemen in de hand. “Marianne, mag ik jouw Viking zijn?”, klonk het. “En vergeef me als ik straks de namen van je 56 husky’s niet meer ken.”

Vanraes deelde de video ook al op zijn Facebookpagina, maar uiteraard mag hij niet verklappen hoe het afloopt in Boer zoekt Vrouw. “Jullie zien wel hoe ver ik het schop. Als het echt zo ver komt, zal het zijn zoals in elke andere relatie: de tijd brengt raad en zal uitwijzen of we echt voor elkaar geschikt zijn of niet.”

Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond, elke maandag om 20.35u op VTM

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Voor jou geselecteerd