© BELGA

Kiel bijna uitverkocht voor bekerduel tegen Anderlecht

Supporters van Beerschot die het bekerduel met Anderlecht niet willen missen, zullen snel moeten zijn. Tribunes 1, 3 en 4 van het Olympisch Stadion zijn al uitverkocht, in tribune 2 zijn er nog maar een goede 800 tickets beschikbaar. Kortom: Beerschot zal volgende week woensdag de Belgische recordkampioen naar alle waarschijnlijkheid ontvangen in een uitverkocht stadion.

Koen Frans

Komend weekend speelt Beerschot een levensbelangrijk competitieduel in en tegen Virton, maar de Kielse supporters kijken toch vooral uit naar het bekertreffen van volgende week tegen Anderlecht. De ticketverkoop voor dat duel loopt alleszins als een trein. Al meer dan 10.000 tickets gingen de deur uit en drie van de vier tribunes zijn intussen uitverkocht. Alleen in tribune 2, het vak naast de bezoekers, zijn er nog een 800-tal tickets te koop. Die zullen deze week naar alle waarschijnlijkheid ook de deur uitgaan zodat Beerschot het in een vol huis mag opnemen tegen Anderlecht.

Het is geleden van de promotiefinale tegen Cercle Brugge in maart 2018 dat het stadion van Beerschot, dat plaats biedt aan ruim 11.000 toeschouwers, nog eens helemaal vol zat. Vorig seizoen was het Olympisch Stadion voor de promotiefinale tegen KV Mechelen ook helemaal uitverkocht, maar toen mocht tribune 2 maar gedeeltelijk geopend worden van het stadsbestuur. Tegen Cercle Brugge zat ook die tribune afgeladen vol, volgende week woensdag tegen Anderlecht naar alle waarschijnlijkheid dus ook.

De ticketcorner is deze week open op dinsdag en donderdag van 17u tot 20u. Tickets voor het bekerduel kosten 10 euro.

Volg het nieuws over K. Beerschot V.A. overal.

Download de GVA-nieuwsapp

Gerelateerd

Meer sportnieuws