© rr

Landolt Cup in Zwitserland is voor Telenet Giants Antwerp

Mooi weekend voor Telenet Giants Antwerp in Zwitserland. De Sinjoren triomfeerden op de Landolt Cup immers met twee zeges. Na de afgetekende winst vrijdag tegen het Neuchatel van de Belgische coach Daniel Goethals wonnen de Sinjoren ook de finale en tegen het eveneens Zwitserse Monthey met 62-76.

cpm

“Vooral de integratie van onze nieuwe guard Luke Rupnik (10 assists in de finale, red.) was geslaagd. Ook Owen Klassen kon na het WK in China met Canada het team beter leren kennen. Vrenz Bleienbergh (ziek) kwam in de finale niet in actie. We kijken echter terug op een alle vlakken geslaagd tornooi. De komende week pikt ook Ibrahim Fall Faye (Senegal/WK) aan bij de groep. Dan zijn we eindelijk compleet en kunnen we de laatste rechte lijn richting de eerste officiële match (26 september, heenwedstrijd beslissende voorronde Champions League) inzetten,” aldus sportief manager Guy Muya.

Telenet Giants Antwerp: Van den Eynde 0, Rupnik 0, Klassen 9, Donkor 7, Vanwijn 7, Sanders 15, De Ridder 3, Rogiers 3, Kesteloot 16, Dudzinski 14

Volg het nieuws over Telenet Giants Antwerp overal.

Download de GVA-nieuwsapp

Gerelateerd

Meer sportnieuws