© GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Telenet Giants Antwerp neemt afscheid van Tramaine Isabell en verwelkomt Luka Rupnik

Telenet Giants Antwerp heeft na tegenvallende prestaties afscheid genomen van Tramaine Isabell. De Amerikaanse rookie guard (24 jaar) wordt ver­vangen door Luka Rupnik.

Rupnik is een 26-jarige en 1m86 Sloveense guard die de voorbije twee seizoenen in de Spaanse ACB en bij Fuenlabrada actief was. De Giants speelden de vorige campagne tegen Rupnik in de Champions League. In die competitie tekende Rupnik, ook lid van de Sloveense nationale ploeg, voor een gemiddelde van 9 punten en 3 assists. Voor Fuenlabrada was hij actief in Slovenië en bij Olimpija Ljubljana.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De bekerwinnaar heeft in laatste instantie ook een invitatie voor het tornooi in het Zwitserse Yverdon-Les-Bains aangenomen. “Donderdag is onze Canadese center Owen Klassen terug van het WK in China”, aldus coach Christophe Beghin. “Hij gaat ­mee naar Zwitserland, waar we vrijdag tegen het Union Neuchatel van coach Daniel Goethals ­spelen. We kunnen Klassen, die bijna de hele voor­bereiding miste, dan inpassen in ons systeem.” Ibrahim Fall Faye, die met Senegal actief was op het WK in China, arriveert zondag in België.

Voor jou geselecteerd