© Facebook Lyra-Lierse

Mo Messoudi is na Beerschot prof af en kiest officieel voor Lyra-Lierse: “Dit past perfect”

Mo Messoudi heeft de knoop over zijn toekomst doorgehakt. De 35-jarige middenvelder neemt na zijn vertrek bij Beerschot afscheid van het profvoetbal en zet zin carriére verder in de derde amateurklasse bij Lyra-Lierse. Hij tekende dinsdag een overeenkomst voor één seizoen.

yala

Messoudi kwam de voorbije jaren uit voor Beerschot, de club waar hij 17 jaar geleden doorbrak, maar zag zijn contract in de zomer aflopen. Het zou enkel verlengd worden bij promotie naar de hoogste klasse en dat gebeurde uiteindelijk niet. Als transfervrije speler pikt Lyra-Lierse hem nu op.

“Ik ken de club via Eric Van Meir en ben bevriend met meerdere spelers”, zegt Messoudi op de clubsite. “Ik wou absoluut nog minstens een jaar verder voetballen, en vooral het spelplezier terugvinden bij een club met een échte voetbalsfeer én een gezonde sportieve ambitie. Ik ben op de ideale leeftijd gekomen om deze keuze te kunnen maken. Het past ook perfect binnen mijn privé-toekomstplannen.” Messoudi combineert Lyra-Lierse met zijn bijbaan als tv-analist en zijn trainersopleiding.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Volg het nieuws over K. Beerschot V.A. overal.

Download de GVA-nieuwsapp

Gerelateerd

Meer sportnieuws