© Dirk Vertommen

Bart Janssens debuteert als nieuwe T2 van KV Mechelen

Bart Janssens wordt de opvolger van Fred Vanderbiest bij KV Mechelen. Zoals aangekondigd stopt hij als hoofdcoach van tweede amateurclub ASV Geel om aan de slag te gaan als T2.

thst, yala

De Limburger wou graag hogerop en bij Geel gingen ze hun coach niet tegenhouden. Hij was er iets meer dan een jaar aan de slag. Voordien was hij vier seizoenen actief bij STVV als coach van de U19 en de U21.

Geel moet dus op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer, maar blijft niet achter met lege handen. “In de overeenkomst werd afgesproken dat beide clubs in de toekomst intensief gaan samenwerken op vlak van de jeugd”, vermeldt de club bij de bevestiging over Janssens. Ook wordt er in de voorbereiding op volgend seizoen een oefenwedstrijd gespeeld in Geel.

Dinsdag werd Janssens officieel voorgesteld en in de namiddag betrad hij al het veld voor zijn eerste training bij KV Mechelen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© Dirk Vertommen

© Dirk Vertommen

Volg het nieuws over KV Mechelen overal.

Download de GVA-nieuwsapp

Gerelateerd

Meer sportnieuws