Als abonnee kan je dit plusartikel lezen

Abonnee worden? Kies je leesformule >

Buitenkant parochiezaal krijgt facelift: kunstgras, klinkers en speeltuin

Buitenkant parochiezaal krijgt facelift: kunstgras, klinkers en speeltuin

Gert, Jules, Jan, Viviane en Richard op het zelf aangelegde kunstgras. Hans en Michel staan niet op de foto. Foto: RR

Mol -

De parochiezaal van Mol-Ginderbuiten wordt beetje bij beetje gerenoveerd. Dit jaar heeft het bestuur de buitenkant een facelift gegeven. De grote zaal krijgt een extra buitenruimte met een verhard deel, een deel met kunstgras en een speeltuin.

Het parochiecentrum van Mol-Ginderbuiten onderging de afgelopen jaren een heuse renovatie, waardoor het nu the place to be is voor een twintigtal verenigingen uit Ginderbuiten. Ze organiseren er vergaderingen ...

Voor jou geselecteerd