Elke vakantiedag een antiverveeltip op gva.be/zomer

Omdat we weten dat voor ieder kind de zomervakantie net iets te lang duurt, hebben we antiverveelexperten ingehuurd: onze eigen kinderen. Zij bezorgen je elke vakantiedag een antiverveeltip.

We stelden onze antiverveelexperten één vraag: “Wat willen jullie deze zomer zeker doen met ons, voor jullie te oud zijn om het nog te willen, en wij te oud zijn om het nog te kunnen.”

De kinderen van onze marketingmanager bijvoorbeeld willen een koe melken en milkshake maken. Een van onze andere oogappels droomt ervan om te surfen op de golven en twee broers willen elkaar in een bos ‘neerknallen’. Niet voor echt, natuurlijk, maar om te spelen.

Zo verzamelden we veertig tips voor acht weken zomervakantie. Elke weekdag sturen we zo’n antiverveeltip de wereld in. Je kiest zelf hoe je deze tip ontvangt: via de ochtendmail, via de app (iOS of Android) of via onze Facebookpagina.

En weet je wat nog het allermooiste is? Jullie hoeven echt niet naar het buitenland te trekken om te zwemmen, te surfen, te vissen… We slaagden erin om alle zomerdromen van onze kinderen – en dus ook van jouw kinderen – te laten uitkomen in de provincie Antwerpen.

www.gva.be/zomer

Voor jou geselecteerd