Vriend van Tanja Dexters schreeuwt onschuld uit: “Ik heb niks met drugs te maken”

Michael Peeters, zaakvoerder van de Jaguar-DAF-KIA-garage in Herentals, reageert op het lopende gerechtelijk onderzoek naar verdovende middelen waarbij de politie dinsdagmorgen zijn woning binnenviel. Peeters en zijn vriendin Tanja Dexters werden uit bed gelicht. “Ik heb er geen enkel idee van naar wat men precies op zoek was."

anvn

“Bij de huiszoekingen werd geen bezwarend materiaal gevonden”, zegt Michael Peeters in een persbericht dat hij aan onze redactie bezorgde. “Ook vandaag weet ik nog altijd niet op welke gronden dit onderzoek gebaseerd zou zijn. Ik heb er geen enkel idee van naar wat men precies op zoek was en in het kader van welk onderzoek de politie tot deze actie overging.”

“Ik wens ook te benadrukken dat ik in de verste verte niets met drugsgerelateerde feiten te maken heb en dat ik na verhoor mocht beschikken. Ik ben dan ook niet in verdenking gesteld van welke feiten dan ook. Uiteraard blijf ik steeds ter beschikking van de politiediensten om op hun eventuele verdere vragen te antwoorden.”

Tanja Dexters reageerde eerder al via sociale media: “Dit was een inval op basis van jaloerse roddels. Ga op zoek naar je eigen geluk, in plaats van dat van anderen kapot te maken.”

In het kader van het onderzoek werden dinsdag uiteindelijk vijf mensen van hun vrijheid beroofd en verhoord. De politie viel onder meer binnen bij een zus van Tanja Dexters, bij een vriend van Michael Peeters en een werknemer van de Jaguar-Landrover-DAF-garage, die in Herenthout woont

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners

Gerelateerd

Hoofdpunten