© mph

© mph

Politie-inval bij Jaguar-garage: Tanja Dexters en vriend verhoord in drugszaak

Speurders van de lokale politie Neteland, bijgestaan door collega’s van de federale politie, zijn dinsdagochtend binnengevallen bij Garage Peeters op de Herenthoutseweg in Herentals. Het zou gaan om een drugsdossier. Vijf mensen zijn van hun vrijheid beroofd en worden verhoord. Ook Tanja Dexters en haar vriend Michael Peeters zijn meegenomen voor ondervraging.

mph, hhm

De onderzoeksrechter leidt het onderzoek van de lokale politie Neteland. Dat resulteerde vandaag in zeven huiszoekingen in de regio. Onder meer bij filiaalhouders van Kia, Daf en Jaguar. De actie werd uitgevoerd door een veertigtal politiemensen en daarbij zijn vijf drughonden ingezet.

Er zouden wel geen drugs gevonden zijn. Wel zijn drie auto’s in beslag genomen voor verder onderzoek. Na de verhoren zal de onderzoeksrechter beslissen of er mensen worden aangehouden. Michael Peeters zou zich moeten verantwoorden voor de onderzoeksrechter.

Rond de garage werden linten opgehangen en niemand mocht naar binnen, ook de medewerkers niet. Rond 8.30u werd de operatie afgerond. Het bedrijf is niet verzegeld, de garages kunnen dinsdag dus gewoon weer opengaan.

© Marc Peeters

De sterke man achter Garage Peeters is Michael Peeters. De autodealer kwam eerder dit jaar nog in de media, toen hij met een splinternieuwe en peperdure Jaguar crashte op de E313 in Olen en er daarna samen met zijn vriendin Tanja Dexters vandoor ging zonder een verklaring af te leggen aan de politie.

LEES OOK. Tanja Dexters en vriend laten gecrashte Jaguar achter na ongeval op E313

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners

Gerelateerd

Hoofdpunten