Als abonnee kan je dit plusartikel lezen

Abonnee worden? Kies je leesformule >

Eten voor minder dan 15 euro: moeulleux au chocolat bij Bart-à-Vin

  • Eten voor minder dan 15 euro: moeulleux au chocolat bij Bart-à-Vin
    Tom Vanderborght, de chef van Bar(t)-à-Vin, heeft al een indrukwekkend keukenparcours afgelegd.
Antwerpen / Antwerpen 2060 -

Foodie Luc Hoornaert gaat op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week eet hij moeulleux au chocolat bij Bart-à-Vin in de Slachthuisbuurt (10 euro).

Aan het slachthuis van steden vind je doorgaans restaurants die grote en nog grotere stukken vlees serveren, onder het mom van ‘het vleesrestaurant ligt dicht bij het slachthuis, dus het vlees is er excellent ...

Voor jou geselecteerd