Beerschot Wilrijk stelt nieuw clublogo voor

Foto: Beerschot, Isosport

Een paars schild met daarin een witte brullende beer, de drie eikeltjes uit het originele embleem en de naam Beerschot prominent aan de bovenzijde. Dat is het nieuwe logo dat het bestuur van wat nu nog even KFCO Beerschot Wilrijk heet, zaterdagavond voorstelde aan de supporters.

Die mochten na afloop van de thuiswedstrijd tegen Oostende het veld op om afscheid te nemen van verdediger Jan Van den Bergh, die naar AA Gent vertrekt, en om het nieuwe logo te bekijken. Dat werd op het scorebord getoond aan de aanwezige fans.

De naam KFCO Beerschot Wilrijk is definitief bijgeschreven in de lange geschiedenis van de Kielse club. Vanaf volgend seizoen, en dat begint in de hoofden van de supporters en het clubbestuur nu, is het voortaan K. Beerschot V.A. Het is onder die naam én met het oude stamnummer 13, dat Antwerpenaren zich bekendmaken bij de voetbalbond, de fans en het grote publiek. De kleuren zijn paars-wit in het eigen Olympisch Stadion. De uitwedstrijden worden overwegend in het wit afgewerkt. Ook daarmee keer Beerschot terug naar het verleden, al werd op het Kiel al een aantal jaren opnieuw in paars-wit gespeeld.

De nieuwe shirts, die straks niet alleen door de eerste ploeg maar ook door de 1.300 jeugdspelers worden gedragen, worden over enkele weken voorgesteld en zullen uiteraard te koop zijn in de fanshop. Ook de website van de club zal binnenkort van gezicht veranderen.

Vanaf zaterdag 15 juni opent ook de Beerschot pop-up store aan het Hopland 4 in Antwerpen. In het openingsweekend is er een korting van 10% en de nieuwe merchandising wordt er voorgesteld. Ook de abonnementen voor het nieuwe seizoen kunnen er afgehaald worden.

Beerschot Wilrijk stelt nieuw clublogo voor
De fans mochten na afloop het veld betreden om het nieuwe logo te aanschouwen. Foto: pvdp
Door pvdp
Voor jou geselecteerd