Kim Kardashian en Kanye West maken naam van vierde kind bekend

Foto: AFP

Na Archie, het eerste kind van de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle, kennen we nu ook die andere babynaam waar reikhalzend naar uitgekeken werd. Kanye West en Kim Kardashian gaven hun vierde kind, dat verwerkt werd bij een draagmoeder, de naam Psalm.

Kim Kardashian maakte de naam bekend op Instagram, door een foto te delen van het bericht dat ze op Moederdag kreeg van haar echtgenoot Kanye West. “Prachtige Moederdag”, stuurde hij haar. “Met de komst van ons vierde kind zijn we mateloos gezegend. We hebben alles wat we nodig hebben.” Erboven schreef zij Psalm West.

De naam Psalm komt niet zomaar uit de lucht vallen. Papa Kanye West is een wereldberoemde rapper die de jongste maanden een nieuw project uit de grond heeft gestampt: Sunday Service. Dat zijn misvieringen met zijn muziek, maar dan in een gospeljasje gestoken. Hij stond er onder meer mee op het festival Coachella.

De drie andere kinderen van het wereldberoemde koppel heten Chicago West, Saint West en North West. Psalm lijkt als twee druppels water op Chicago, liet Kim weten aan showbizzsite TMZ.

View this post on Instagram

?Psalm West ?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Door gjs