Eva Daeleman heeft haar Instagram-account terug

Foto: rr

Goed nieuws voor presentatrice en yogi Eva Daeleman: ze heeft haar Instagram-account weer in eigen handen nadat hackers het op haar pagina hadden gemunt. En dat viert de 29-jarige blondine met een nieuwe foto. Die is meteen ook de cover van haar vierde boek ‘Woman Up’.

Wat voorafging: het account werd op zondag 5 mei gehackt en alle foto’s waren plots verdwenen. Ondanks het meermaals doorlopen van de procedure om alles terug te krijgen, veranderde er niets. Nu, een dikke tien dagen later, is de oorspronkelijke pagina weer online.

“O my God, ik heb mijn Instagram terug. Mijn hart. Om dat te vieren: de cover van mijn gloednieuwe boek. Komt uit eind augustus”, schrijft ze bij de foto waarop ze fuchsia lippenstift draagt. In ‘Woman Up’ spitst Daeleman zich toe op vrouwelijke kracht. Ze ging er ook bij zichzelf naar op zoek om te weten welk type sterke vrouw ze is. In het nieuwe boek, dat eind deze zomer te koop is voor 22,99 in de winkel, geeft ze tips en deelt ze verhalen die ertoe moeten leiden dat je jezelf beter leert kennen.

Door vwh