Vrouw (39) neergestoken tijdens ruzie: man verdacht van poging doodslag

Antwerpen -

De Antwerpse politie heeft woensdagavond een man opgepakt die ervan wordt verdacht zijn 39-jarige vrouw in de Haantjeslei te hebben neergestoken. Het slachtoffer raakte zwaargewond, maar verkeert niet in levensgevaar. De onderzoeksrechter besliste intussen om de man aan te houden.

De steekpartij in de Haantjeslei werd gemeld door bezorgde buren, die vertelden dat hun buurvrouw in een gevecht met haar partner was verwikkeld. De man, een 38-jarige Griek, zou zijn 39-jarige vrouw meerdere malen hebben neergestoken. De vrouw werd onder meer geraakt in het aangezicht. Omdat de vrouw hevige bloedde, kwam een MUG ter plaatse.

De verdachte kon worden gearresteerd door het Snelle Respons Team van de Antwerpse politie. Hij werd donderdagochtend voorgeleid bij de onderzoeksrechter en werd aangehouden op verdenking van poging tot doodslag, zo bevestigt het parket.

“De vrouw raakte ernstig gewond, maar verkeert niet in levensgevaar”, aldus Willem Migom van de Antwerpse politie. Het labo van de politie kwam ter plaatse voor sporenonderzoek. De politie zorgde ook voor opvang voor de twee honden van de vrouw.

Door vdaa, sare

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Voor jou geselecteerd