© Blind Getrouwd

Ze zien elkaar wekelijks, maar Elke en Tim uit ‘Blind Getrouwd’ “zijn geen koppel”

In VTM-programma ‘Blind Getrouwd’ hebben ze beslist om niet getrouwd te blijven, maar afgaande op de vele foto’s op Instagram komen Elke en Tim wel nog heel goed overeen. “We zien elkaar bijna elke week”, zeggen ze in Het laatste Nieuws. “Maar we zijn geen koppel.”

Wie een blik werpt op de Instagram-accounts van Tim (36) en Elke (37), ziet nog heel wat foto’s van de twee opduiken. Zo ging Elke eventjes geleden zelfs mee op babybezoek bij de zus van Tim. Niet iets voor mensen die zomaar vrienden zijn, zou je dan denken, maar in een interview met Het laatste Nieuws maakt Elke duidelijk dat ze “géén koppel” zijn.

“We hebben een speciale band opgebouwd door het programma”, zegt Elke. “We zijn echt vrienden voor het leven. We krijgen bijna van iedereen de vraag of we weer een koppel zijn, maar dat is niet zo. We hebben onze relatie een kans gegeven en op het einde van ‘Blind Getrouwd’ hebben we beslist dat we hele goede vrienden blijven. We spreken veel af.”

Een nieuwe liefde is er nog niet voor Elke, al zegt ze dat mannen haar sinds haar deelname makkelijker aanspreken. “Die aandacht is wennen, maar ook wel leuk.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Voor jou geselecteerd