BOEK. Harlan Coben - De ontdekking

Foto: coben

Paige Greene is onder invloed van haar vriend Aaron aan de drugs geraakt en van thuis weggelopen. Haar ouders, Simon en Ingrid, zijn in alle staten. Een confrontatie met het verslaafde tweetal helpt de zaak helemaal niet vooruit. Integendeel.

 

 

De zaak geraakt in een stroomversnelling wanneer Aaron wordt vermoord en zowel Simon als Paige als verdachten worden beschouwd. In wat voor een wereld is deze laatste eigenlijk terechtgekomen? Vermogensbeheerder Simon weigert de moed op te geven en begint aan een vertwijfelde zoektocht. Daarbij ontmoet hij privédetective Elena Ramirez, die in opdracht naar een andere verdwenen jongere zoekt. Samen komen ze op het spoor van een sekte-achtige organisatie die de naam Truth Haven draagt, geleid door een man die zichzelf The Truth noemt. Wil hij zijn dochter redden, zal Simon alle registers moeten opentrekken.

New Yorker Harlan Coben, die intussen al meer dan 30 bestsellers achter zijn naam heeft staan, is een van die auteurs die zijn vingers voortdurend aan de pols van de actualiteit en de nieuwste trends houdt. Aan onderwerpen dus nooit geen gebrek.

Coben bouwt zijn spannende, zij het nogal breed uitwaaiende, plot op rond de angsten en de vertwijfeling die ouders ervaren wanneer ze hun oogappel een totaal verkeerd pad zien bewandelen. Bezorgdheid, schuld- en schaamtegevoelens vechten om de overhand. Vakwerk!
De Boekerij, 414p

Door gdhulster
Voor jou geselecteerd