“1A voor de prijs van 1B” : Beerschot Wilrijk twijfelt niet en start abonnementenverkoop voor de hoogste klasse

Foto: BELGA

‘Operatie Abo: 1A voor de prijs van 1B’. Zo kondigt Beerschot Wilrijk aan dat de abonnementenverkoop voor het seizoen 2019-2020 dinsdag van start gaat. De prijzen blijven hetzelfde als in 1B, maar de verkoop is overduidelijk gericht op 1A.

Een opvallende campagne, want door het lopende onderzoek ‘Propere Handen’ is het nog compleet onduidelijk wie volgend seizoen in welke competitie zal uitkomen. Beerschot Wilrijk lijkt er zich niets van aan te trekken en zet na de misgelopen sportieve promotie vol in op de veroordeling van KV Mechelen en dus een promotie naar de Jupiler Pro League.

“Anderlecht, Club Brugge en Racing Genk voor de prijs van Lommel en Roeselare, dat is waar we voor gaan”, verklaart de club. “Het disciplinair onderzoek in de zaak Operatie Zero, uitgevoerd door onafhankelijke juristen, heeft geconcludeerd dat er ploegen ongetwijfeld aan wedstrijdvervalsing hebben gedaan. We gaan ervan uit dat zij de gepaste straf zullen krijgen binnen de voorziene termijn. In dat geval is Beerschot de gerechtvaardigde promovendus, gezien de knappe tweede plaats in een sterke reeks en de opnieuw afgedwongen finale.”

Als geste voor de trouwe steun van de paars-witte supporters blijven de prijzen voor de abonnementen wel onveranderd. ‘Operatie Abo’ begint op dinsdag 14 mei en loopt tot vrijdag 7 juni. Voor verdere info kan u terecht op de clubswebsite van Beerschot Wilrijk.

Door yala
Voor jou geselecteerd