Bookmakers denken het geslacht van baby van Harry en Meghan te weten

Bron © BELGA

Foto: AFP

De baby van prins Harry (34) en hertogin Meghan (37) is volgens bookmaker William Hill waarschijnlijk een meisje. Dat zegt de woordvoerder van het Britse gokbedrijf, Rupert Adams, vrijdag in Londen.

De geboorte van de jongste telg uit het Britse koningshuis wordt begin mei verwacht. De weddenschappen over het geslacht van het kind worden echter sinds begin april niet meer geaccepteerd, omdat er een duidelijke trend zichtbaar werd voor een meisje.

“Dat betekent dat het volk het weet”, zei Adams. Ondanks alle pogingen om het geheim te houden, zou de informatie mogelijk uit de omgeving van de aanstaande ouders gelekt zijn.

Daarmee overeenkomend blijft het raden over de naam van de koninklijke nakomeling. Er wordt op gewed dat Harry en Meghan toch een traditionele naam zullen kiezen, ondanks hun drang om veel dingen anders en nieuw te doen. Op de eerste plaats staat Diana, naar de moeder van prins Harry die in 1997 stierf in een verkeersongeval, en op de tweede plaats volgt Victoria. Alice en Isabella delen de derde plaats.

Adams sluit uit dat het koningspaar hun kind een Amerikaanse naam zullen geven. Er bestaan weddenschappen voor de naam Savannah of Chardonnay, maar die winstkansen worden zeer laag ingeschat.

Door adm