Prins Harry en Kate Middleton maken zeldzame verschijning

Foto: Photo News

Terwijl de wereld nog niet weet of Meghan Markle al dan niet al bevallen is, hebben prins Harry en zijn schoonzus Kate Middleton donderdag een zeldzaam uitstapje gemaakt. Ze gingen samen naar Westminster Abbey in Londen om Anzac Day bij te wonen, de dag waarop Australiërs en Nieuw-Zeelanders die hebben gediend en stierven in alle oorlogen worden herdacht.

Kate Middleton kwam niet opdagen met haar man prins William omdat hij momenteel in Nieuw-Zeeland zit voor een koninklijk werkbezoek. Schoonbroer prins Harry mocht voor de gelegenheid aan haar zijde lopen.

Hij woonde de herdenking vorig jaar dan weer bij met Meghan Markle, maar zij is nu bezig aan haar zwangerschapsverlof en staat op het punt om te bevallen of is zelfs al in het grootste geheim bevallen van hun eerste kindje.

Prins Harry en Kate Middleton maken zeldzame verschijning
Foto: Photo News

Deze uitzonderlijke verschijning drukt geruchten dat de twee koppels het niet meer met elkaar kunnen vinden de kop in. De hertogin van Cambridge en de hertog van Sussex leken het prima naar hun zin te hebben en lachten veel.

Vorige week werden die geruchten echter nog aangewakkerd omdat prins William en prins Harry tijdens de paasdienst geen woorden met elkaar wisselden.

Door vwh