Eerste foto's opgedoken van Britney Spears sinds haar opname

De Amerikaanse popster Britney Spears liet zich begin april opnemen in een psychiatrisch ziekenhuis omdat ze emotioneel afziet door de ziekte van haar vader. Nu zijn voor het eerst sinds die opname beelden van de 37-jarige zangeres opgedoken.

De zangeres was met Pasen even vrij en verbleef in het Montage hotel in Beverly Hills. Bij het verlaten van het hotel werd ze op straat gesignaleerd in het gezelschap van haar vriend Sam Asghari, die zich heel beschermend opstelde. BitBit droeg een rode zomerjurk met witte bloemetjes en had sneakers en een jas vast in haar handen.

 

Wanneer de ‘Toxic’-zangeres weer zal inchecken in de kliniek is niet duidelijk, maar ze gaat wel nog terug. Aanvankelijk was het plan om er dertig dagen te verblijven om aan haar mentale gezondheid te werken. Volgens ingewijden wil ze de ziekte van haar vader kunnen plaatsen en het evenwicht tussen haar job en rol als mama herstellen.

“Tijd voor wat me-time”, kondigde Britney Spears begin deze maand aan op haar Instagrampagina. In januari liet ze al weten dat ze een pauze zou inlassen omdat ze het moeilijk heeft met de ziekte van haar papa, die sinds haar psychische problemen in 2009 haar financiën beheert. De man werd voor een tweede keer geopereerd aan zijn darmen en heeft last van ernstige complicaties. Haar concerten in Las Vegas en een nieuw album zijn hierdoor uitgesteld.

Door vwh