Gezocht: het slechtste fietspad van de provincie

Foto: rr

Antwerpen -

Op heel wat plekken zit het echt goed fout. Smalle fietspaden. Onveilige kruispunten. Sluipverkeer in de bebouwde kom. Kaduke trottoirs. Dat kan beter, vinden we bij Gazet van Antwerpen. En daar kunt u, lezer, ons bij helpen.

We zouden het aan toeval kunnen toeschrijven dat de woorden verkeer en verkeerd - op één na - alle letters met mekaar gemeen hebben, maar dat doen we niet. Daarom gaan we, samen met onze lezers, in vijf afleveringen op zoek naar die plekken in de provincie Antwerpen waar het verkeer vierkant draait.

Opgepast, fietspad!

Voor de eerste aflevering houden we halt bij de fietspaden. Fietst u geregeld over een hobbelig, te smal of slecht onderhouden fietspad? Of kent u een fietspad dat bruusk stopt, bijvoorbeeld? Duid het vóór zondag 28 april aan op een kaart en laad een foto op.

De redactie legt de meest frappante verkeersproblemen vervolgens voor aan de bevoegde overheid. Die krijgt de kans om uit te leggen waarom het op die plek fout loopt en natuurlijk ook de mogelijkheid om er iets aan te verbeteren.

Geef uw mening

Met welk fietspad in uw buurt loopt het hopeloos verkeerd? Duid het aan op de kaart via www.gva.be/verkeerd