Verrassing in ‘Blind Getrouwd’: deze koppels blijven voorlopig samen

Drie van de vijf koppels van ‘Blind Getrouwd’ blijven ook na de duur van het experiment getrouwd. Het is wachten tot volgende week op een definitieve stand van zaken, want het experiment liep vorig jaar al af.

Na de breuk tussen Lenny en Jolien bleven in ‘Blind Getrouwd’ nog vier koppels en drie vraagtekens over. Drie, want geen zinnig mens gaf nog een cent voor het huwelijk van Joris en Annelies (video bovenin). Joris gaf toe dat zij hem leerde hoe hij gezond moest eten, hoe je online kleren kon bestellen en dat ze hem besmette met de reismicrobe, maar dat het beter was niet getrouwd te blijven, “hoe verdrietig ik me daar ook bij voel”. Annelies was op haar beurt ook erg lief voor Joris, die ze omschreef als “dé Mister Proper, maar dan met haar en zonder oorbel”. Ze zei dat de relationele klik ontbrak en wenste Joris een partner toe waarbij hij “volledig zijn zotte zelf kan zijn”.

Dat Tim en Elke ook na het experiment getrouwd blijven, is geen verrassing: het klikte bijzonder goed tussen de twee en ze scoorden in alle polls het best. Elke zei zelfs dat Tim haar “op lange termijn heel gelukkig zou kunnen maken”.

Het verlengde jawoord van Stijn en Joke was dan weer een dubbeltje op zijn kant: hij was meteen overtuigd, zij deed er net iets langer over. Uiteindelijk was Joke fier op de vooruitgang die ze samen boekten en zei ze ja tegen verlengingen, tot opluchting van een dolgelukkige Stijn.

Ook de dubbele “ja” van Victor en Line was moeilijk te voorspellen: Victor was er al veel langer klaar voor, Line twijfelde. Line prees Victor voor zijn geduld en vond dat wel een beloning waard.

Een drie op vijf dus voor de experts, met voorbehoud: pas volgende week zien we of de koppels vandaag nog altijd getrouwd zijn. Ook vorig seizoen zeiden drie van de vijf koppels na vijf weken ja tegen verlengingen, maar in de daarop volgende maanden gingen twee koppels alsnog uiteen en bleven alleen Toon en Frie over.

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Voor jou geselecteerd