Joris vertelt vrienden dat hij “verkeerd gematcht” is, ‘Blind getrouwd’-experts verdedigen zich

Foto: Blind Getrouwd

Joris (30), stilaan het kneusje van Blind Getrouwd, meent dat hij verkeerd gematcht is met de Peltse Annelies (29). Zijn stunt met een berg rozen kon haar niet overtuigen, maar “hij wou gewoon origineel uit de hoek komen”, zegt een vriend van Joris aan Dag Allemaal. Zijn Joris en Annelies werkelijk verkeerd gematcht? De relatiecoaches achter het programma blijven achter hun beslissing staan.

Weinig passie, laat staan vuur in het blinde huwelijk van Joris en Annelies. Hij is een spring-in-’t-veld, zij veelal een koele kikker. Hij is stapelverliefd, zij kijkt de kat uit de boom. De scheiding lijkt onafwendbaar.

Joris vertelt vrienden dat hij “verkeerd gematcht” is, ‘Blind getrouwd’-experts verdedigen zich
Een romantische geste die Annelies niet kon ontdooien. Foto: VTM

Week na week groeit de kloof tussen de twee, een nieuw dieptepunt was het ‘rozen-incident’. Toen Joris haar wou verrassen met meerdere boeketten na een nachtje stappen, merkte Annelies fijntjes op dat één ruiker volstaan had. Overigens had ze naar eigen zeggen niet genoeg vazen voor al die bloemen.

Intussen is Joris volgens Dag Allemaal niet meer bereikbaar voor commentaar, maar volgens zijn entourage is het niet de eerste maal dat zijn enthousiasme hem parten speelt. Sterker nog: volgens zijn sportcoach is Joris ervan overtuigd dat de experts hem aan de verkeerde vrouw hebben gekoppeld. De experts achter het programma zijn bij Dag Allemaal formeel: “Wij hebben geen fout gemaakt”, aldus Therapeute Margo Van Landeghem. Volgens haar zijn obstakels in een relatie volkomen normaal en is dit huwelijk nog niet ten dode opgeschreven. “Als Joris zijn enthousiasme wat tempert en Annelies haar angsten overwint, dan zie ik het nog wel goed komen”, klinkt het nog.

Door adm

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Voor jou geselecteerd