Annelies uit ‘Blind getrouwd’: “Ik kan de aanzoeken niet meer op twee handen tellen”

Foto: Blind Getrouwd

“Het is niet omdat ik u niet kus of knuffel als ge dat wilt, dat ik u afwijs”, zei Annelies maandagavond tegen haar echtgenoot in de zetel bij de psychologe. Het koppel uit ‘Blind getrouwd’ lijkt de eerste barstjes te vertonen, nu blijkt dat Joris al veel verder staat met zijn gevoelens. Aan Dag Allemaal geeft Annelies deze week meer uitleg over de situatie.

“Het verschil werd echt wel groot, en daar moest even in bijgestuurd worden”, vertelt Annelies in het weekblad. Ze geeft ook mee dat ze in zulke situaties de raad van haar broer in het achterhoofd houdt. “Joris is als een blok voor je gevallen, zei hij, en hij doet er nu alles aan jou voor zich te winnen. Daarvoor gaat hij al zijn kaarten uitspelen. Maar daar is niets mis mee, dat is nu eenmaal typisch voor zoveel mannen.”

Annelies kreeg sinds ‘Blind getrouwd’ ook al heel wat aandacht van ándere mannen, moet ze toegeven. “Ik kan ze al niet meer op mijn twee handen tellen, die ‘aanzoeken’. Ach, ik lach het wat weg, en neem het dan maar op als een compliment.”

Door ehu

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Voor jou geselecteerd