Urban Trail Antwerp loopt door sterrenrestaurant The Jane

Antwerpen 2018 -

De volgende editie van de Urban Trail in Antwerpen zal de ruim 10.000 lopers door de zaal en keuken van tweesterrenrestaurant The Jane sturen.

Eerder werd aangekondigd dat Brouwerij De Koninck, Café Den Draak en Café Local op het parcours van de loopwedstrijd liggen, maar deelnemers krijgen op 17 maart nog een bijzondere primeur. Ook tweesterrenrestaurant The Jane, gevestigd in de kapel van een voormalig militair ziekenhuis, zet zijn deuren open voor de Urban Trail.

‘We zijn trots dat we tijdens de Antwerp Urban Trail 10.000 loopfanaten onze kapel eens vanuit een andere dimensie kunnen laten ervaren’, aldus chef-kok Nick Bril.

Organisator Greg Broekmans noemt het “de kers op de taart van een fantastisch parcours”. “Het past perfect in het concept van lopen op plaatsen waar je normaal nooit kan lopen. Dit jaar doet het parcours van Antwerpen een heel ander stuk van de stad aan en zullen ook heel wat Antwerpenaren die hun stad goed kennen verrast zijn.”

De deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden, een parcours van zeven of twaalf kilometer. Wie door The Jane wil lopen, zal echter voor het langste parcours van de twee moeten kiezen. Het volledige parcours - dat uit twintig locaties zal bestaan - wordt in de tweede helft van februari vrijgegeven. Inschrijven kan op de website.