Als abonnee kan je dit plusartikel lezen

Abonnee worden? Kies je leesformule >

Christel maakt feestmenu voor wie zelf niet wil koken

Christel maakt feestmenu voor wie zelf niet wil koken

De toog van Christels Keuken ligt vol lekkers. Foto: Joren De Weerdt

Retie -

Vers, biologisch, lokaal en duurzaam. Dat is Christels Keuken samengevat in vier rake termen. Mogen we daar nog een vijfde aan toevoegen? Overheerlijk. En dat hebben we niet van horen zeggen. CittA ging in Retie bij Christel Goddeeris in de potten kijken. Daar zaten feestelijke eindejaarsgerechten in. Of we wilden proeven? Tuurlijk wilden we dat!

Christel Goddeeris (51) kookt van maandag tot vrijdag ambachtelijke afhaalmaaltijden. Allemaal vers, met groenten en vlees van bioboeren uit de buurt. En altijd gezond. “Zonder pakjes of zakjes”, lacht ...

Meest gelezen GVA+