Kim Kardashian weigert opdracht van 1 miljoen, maar wordt er toch rijker van

Het leven van Kim Kardashian zit vol kansen. In een recent interview onthulde ze dat een modemerk haar als model wilde boeken, maar dat ze het aanbod vriendelijk weigerde. Zo liep ze 1 miljoen dollar (865.000 euro) mis. Maar omdat manlief Kanye West zo trots was dat ze “neen” zei, schonk hij zijn million dollar baby een check met hetzelfde bedrag...

In de allereerste ‘Pretty Big Girl’- podcast van het Amerikaanse model Ashley Graham, werd haar goede vriendin Kim Kardashian geïnterviewd over verschillende dingen van het moederschap tot een leven in de schijnwerpers. De 37-jarige realityster verklapte dat ze een tijdje terug een financieel interessant aanbod kreeg van een merk.

“Een label, waarvan ik de naam niet wil verklappen, bood me een miljoen dollar aan om op Instagram reclame te maken voor hun ontwerpen. Maar het is een merk dat erom bekend staat geregeld Yeezy (het label van Kanye West, red.) te kopiëren.” Kayne, die voortaan liever wordt aangesproken als Ye, zag dat niet zitten. Op zijn vraag weigerde ze het aanbod, maar ze werd er niet armer van.

Cadeautye

"Ye" West was bijzonder blij dat ze “neen” zei en deed een mooie geste om haar te bedanken. “Op Moederdag, net nadat ik het aanbod had geweigerd, was Kanye muziek aan het opnemen buiten de stad. Maar hij liet bloemen bezorgen en er zat een enveloppe bij. Ik deed ze open en vond een briefje waarin hij me bedankte omdat ik hem altijd steun. Daarbij zat een cheque ter waarde van een meljoen dollar.”

Door vwh