Verkiezingen 2018 Antwerpen

Kom jij het meest overeen met Bart De Wever, Kris Peeters of een andere lijsttrekker? Test het met de stANTpunt-checker

Antwerpen -

U twijfelt nog of u op 14 oktober uw stem gaat geven aan burgemeester Bart De Wever of uitdager Wouter Van Besien. En u wilt toch ook wel eens weten wat die Jinnih Beels in haar mars heeft. Doe dan de stANTpunt-checker en u zal ontdekken wie van de lijsttrekkers van de zeven grote Antwerpse partijen het dichtst aanleunt bij uw gedachtegoed.

We legden Jinnih Beels (sp.a), Philippe De Backer (Open Vld), Bart De Wever (N-VA), Filip Dewinter (Vlaams Belang), Peter Mertens (PVDA), Kris Peeters (CD&V) en Wouter Van Besien (Groen) meer dan 50 stellingen voor, gespreid over zes belangrijke beleidsdomeinen. Wanneer u diezelfde standpunten beoordeelt komt u te weten wat de verschillende kopfiguren en hun partijen daarover vertellen en in hoeverre zij er hetzelfde over denken als u.

Mocht het u, zo kort voor D-Day, ontbreken aan tijd om alle zes afzonderlijke testen te doen, hebt u nu ook de mogelijkheid om de verkorte versie van de stANTpunt-checker te doen. Hierin hebben we de uitgebreide lijst van 54 stellingen gereduceerd tot 15 stuks.

Doe hier de verkorte test of kies onderaan voor de afzonderlijke testen:

Door joro

Verkiezingen in jouw gemeente: