Dit zijn de best geklede beroemdheden van 2018, volgens Vanity Fair

Bron © Vanity Fair

Foto: Photo News

Amal Clooney, Meghan Markle en Serena Williams zijn ongetwijfeld in hun nopjes, want de dames behoren tot de stijlvolste sterren van het afgelopen jaar. Samen met een veertigtal andere acteurs, atleten en muzikanten werden ze door Vanity Fair in het jaarlijkse lijstje van best geklede bekendheden opgenomen.

Vanity Fair heeft naar jaarlijkse gewoonte opnieuw zijn lijstje met best geklede bekendheden bekendgemaakt. Maar liefst 43 celebrities haalden dit jaar de prestigieuze lijst. Amal Clooney, Rihanna, Serena Wiliams, Zoë Kravitz, Bella Hadid, Serena Williams, Brigitte Macron, Sienna Miller en Lauryn Hill zijn de bekendste vrouwelijke sterren op de lijst, bij de mannen zijn dit Jay-Z, LeBron James, Jeff Goldblum en Ralph Lauren.

Wie haalde het wel en wie niet

Meghan Markle maakt voor het eerst haar intrede op de jaarlijkse lijst met best geklede sterrren en dat heeft ze volgens het tijdschrift te danken aan haar modieuze, feilloze uiterlijk, waardoor ze meteen ook als 'de royal met de meest gedurfde stijlkeuzes' bestempeld werd. Ze is overigens het enige lid van de koninklijke families wereldwijd die een plaatsje op de lijst toebedeeld kreeg. De Spaanse koningin Letizia en de Britse Lady Amelia Windsor kregen vorig jaar beiden wel nog een vermelding, in 2016 mocht Kate Middleton een jaartje met de eer gaan lopen.

Ook Brigitte Macron is een nieuwkomer. De vrouw van de Franse president wordt door het blad geprezen omwille van haar onberispelijke stijlkeuze en de manier waarop ze de Franse ontwerpers promoot. De Canadese premier Justin Trudeau, die vorig jaar als enige internationale gezagsdrager deel uimaakte van de lijstje, is dit jaar niet langer van de partij. Ook Harry Styles, Roger Federer, Jaden Smith en Solange Knowles moesten nu overmijdelijk het veld ruimen.

Een aantal celebrities prijkten dan weer al meermaals op de lijst, zoals Rihanna, Zoë Kravitz, LeBron James en Donald Glover die ook vorig jaar door het tijdschrift geëerd werden.

Door VVA