Toeristen beleven onvergetelijke momenten dankzij wel erg enthousiaste leeuw

Bron © Ruptly

Voor deze toeristen in het Russische Taigan Safari Park werd hun uitstap prompt eentje om nooit meer te vergeten. Toen de begeleider met een elektrische wagentje even halt hield bij de tweejarige leeuw Filya, was die wel erg opgewonden om de gasten van dichtbij te bekijken. Het roofdier klom zonder aarzelen in het voertuig en leek niet meteen van plan om snel weer te vertrekken.

Een totale verrassing was dat voor de toeristen echter niet. Het safaripark in de stad Belogorsk staat er immers om bekend dat het de bezoekers van erg dichtbij laat kennismaken met de dieren. Ze krijgen daarbij zelfs de kans om roofdieren te aaien en te knuffelen. Maar ondanks dat de roofdieren zich veel tammer gedragen dan vele andere soortgenoten, is de angst bij sommige toeristen nog steeds aanwezig.

Gelukkig verliep het bijzondere tafereel in dit geval zonder ongelukken, al had de begeleider wel een tweetal minuten nodig om de enthousiaste Filya uit de wagen te krijgen.

In totaal leven er ruim zeventig leeuwen in het safaripark. Verder lopen er ook meer dan vijftig tijgers en honderden andere dieren rond.

Bekijk ook deze schattige dierenfilmpjes:

Deze beelden laten je hart smelten: golden retriever zorgt voor tijgertjes, leeuwenwelpje en hyena-pup

Video: Reuters

In de zoo van Beijing, China is er wel iets heel ongewoon aan de gang. Daar zorgt een golden retriever naast haar eigen pups ook nog eens voor hyena-pups, een leeuwenwelpje en tijgertjes. En dat zorgt voor een sterke vriendschap tussen de kleintjes.

Diamantslijper betrapt dief op 6 pootjes

Een mier met een erg dure smaak heeft een diamant proberen te stelen uit een diamantzaak. De eigenaar van de winkel zag plots iets schitteren op de toonbank, en zag pas toen hij beter keek dat er een mier mee aan de haal ging.

“Vliegend” schaap brengt iedereen aan het lachen

Een schaap dat vast raakte in een schommelende band, is een echte internethit geworden. Het dier sprong wellicht met zijn voorpoten door de band en bleef toen hangen. Met als gevolg dat het schaap echt ging schommelen, telkens het probeerde te ontsnappen uit de band.

Door kmlo