Opera Ballet Vlaanderen verkoopt kostuums en rekwisieten tijdens Cultuurmarkt

Bron © BELGA

Themabeeld. Foto: rr

Antwerpen -

Op zondag 26 augustus vindt in Antwerpen de jaarlijkse Cultuurmarkt van Vlaanderen plaats, het startschot van het nieuwe culturele seizoen waar tal van organisaties hun programma voor het komende jaar promoten. Opera Ballet Vlaanderen maakt van de gelegenheid gebruik om een grote rekwisieten- en kostuumverkoop te doen.

Opera Ballet Vlaanderen opent zondag om 12 uur de deuren van het Antwerpse operagebouw om er onder meer legeroutfits, jurken en smokinghemden te koop aan te bieden, tot 17 uur of vroeger indien alles snel verkocht raakt. Er worden ook decorstukken zoals een bloemetjessofa uit de opera “Armida” en een chaise longue uit “La Clemenza di Tito” van de hand gedaan, net als enkele meubelstukken van het gebouw zelf die niet meer gebruikt worden.

Om alles in goede banen te leiden, werkt de organisatie met een ticketsysteem. Vanaf 12 uur gaan de deuren open en krijgen gegadigden een ticket met het tijdslot waarop ze mogen terugkomen. Je mag ook maximaal vier stuks per persoon meenemen en alles moet de dag zelf worden opgehaald.