Kim Kardashian poseert haast naakt voor nieuwe collectie van Kanye West

Foto: Twitter

Aan catwalkshows doet Kanye West dit seizoen niet mee, maar hij schakelt wel sociale media in om zijn nieuwste Yeezy-creaties te tonen. Vaak gebeurt dat via zijn vrouw Kim Kardashian en dus mocht ze opnieuw opdraven toen hij enkele stukken aan het grote publiek wou tonen. Vrouwlief moest daarvoor dit keer wel behoorlijk uit de kleren gaan.

In plaats van een peperdure modeshow te organiseren tijdens de modeweek in New York heeft Kanye West een goedkopere en efficiëntere manier gevonden om zijn nieuwste creaties aan de wereld te tonen. Hij gooit ze gewoon op zijn vrouw Kim Kardashian en enkele andere influencers en bereikt zo in geen tijd heel wat gratis blootstelling via Instagram en Twitter.

Dat trucje heeft hij nu al enkele keren herhaald, maar dit keer liet hij zijn vrouw haast helemaal uit de kleren gaan. Kim poseert namelijk met enkel een slip en een paar van zijn nieuwste Yeezy-sneakers. Opvallend, want de vorige keer koos de rapper nog voor andere naaktmodellen, onder wie onder meer een pornoster.

Kettingreactie

Kim deelde uiteindelijk zelf de foto op sociale media en vreemd genoeg ontstond er al snel een kettingreactie. Enkele modellen deelden een soortgelijke foto, met die sneakers en in ondergoed of andere creaties. Een afgesproken strategie of gaat het om copycats? Wij durven op het eerste te gokken.

 

PHOTO @RICHARDKERNSTUDIO AD

Een bericht gedeeld door SAMI MIRÓ (@samimiro) op

 

 

PHOTO @RICHARDKERNSTUDIO AD

Een bericht gedeeld door Fitz (@itsfreakingfitz) op

 

 

PHOTO @RICHARDKERNSTUDIO AD

Een bericht gedeeld door Ibn Jasper (@ibnjasper) op

 

Door flb