Café Capital wil openen tegen Kerstmis

De buitenkant van het gebouw is zo goed als afgewerkt. Foto: robby depuydt

Antwerpen 2018 -

Het nieuw Café Capital in het Stadspark zal met wat vertraging openen. De bedoeling was oorspronkelijk om in de zomervakantie, nog in de maand juli, de deuren te openen. Dat is niet gelukt en ondertussen mikt uitbater Anthony Van Isacker op de kerstperiode om van start te gaan met zijn Café Capital 2.0.

Want hoewel de buitenkant van het splinternieuwe gebouw er zo goed als afgewerkt uitziet, ligt er nog heel wat werk op de plank. “We wachten op de oplevering van de binnenkant tussen de aannemer en concessiehouder Inbev”, legt Van Isacker uit. Pas als die oplevering er is, kan er aan de inrichting van Café Capital begonnen worden. “Die werken zullen nog ongeveer drie maanden duren”, zegt Van Isacker. “We hopen open te kunnen gaan rond Kerstmis. Natuurlijk was het interessanter geweest om in de zomer te openen maar we zullen nu een gezellig kerstdorpje maken om de mensen te ontvangen.”

In het nieuwe Café Capital zullen geen feestjes meer georganiseerd worden, er wordt wel een feestzaal verhuurd aan wie dat wil. “We worden een dagzaak met lekker eten en drinken”, zei Van Isacker daar eerder over.

Door sare