Je kan dit artikel lezen omdat je bent aangemeld als abonnee.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.
Lees gratis verder >

Vijf verrassende tips voor een dagje Mechelen van onze Insider

Vijf verrassende tips voor een dagje Mechelen van onze Insider

Foto: Patrick Hattori, RR

Elke week geeft een medewerker van Gazet van Antwerpen een kijk in zijn of haar agenda met verrassende tips voor een dagje uit in de regio. Griet Beyaert (25) is coördinator regio Mechelen bij de krant. Ze woont samen met haar kat en haar vriend in Mechelen, is al een jaar of vier een krot tot kasteel aan het verbouwen én is een levensgenieter.

1. M-Eatery: vlees uit de Spaanse grilloven

Bon vivants die net als ik fan zijn van een goed stuk vlees dat ook bij leven goed verzorgd is, komen in M-Eatery aan het Mechels stationsplein zeker aan hun trekken. De josper, de Spaanse grilloven waarin het vlees gebakken wordt, zorgt voor een unieke smaak, zelfs als je net als ik je vlees liefst bleu chaud eet. Naast een uitgebreide selectie vlees – van steak over entrecôte tot côte à l’os – staat ook vis en een vegetarisch alternatief op het menu. ...