Man woedend op parkeerwachter die hem boete geeft na ongeval

Bron © The Sun

De zoon van de Britse Carla Walker kende eerder deze week geen fijne dag in het verkeer. De man kreeg een boete omdat zijn wagen fout geparkeerd stond. Ook al stond hij er net voordien te wachten op een takelwagen omdat hij betrokken raakte bij een ongeval en naar eigen zeggen geen kant meer op kon.

Het filmpje kwam dinsdag op het Facebook-profiel van Walker terecht. Haar zoon was ziedend toen hij de parkeerwachter bezig zag. “Denk je echt dat het acceptabel is om bij deze wagen een boete te steken? Jij verschikkelijk persoon”, klonk het onder meer.

De man filmde ook de reden waarom zijn wagen op de foute plek stilstond. Volgens hem was “de aandrijfas kapot”, waardoor hij zijn auto niet meer kon verplaatsen. Maar ook dat was niet voldoende om de parkeerwachter op andere gedachten te brengen. Zonder enige verbale reactie legde hij een boete op de voorruit, om vervolgens een zoveelste scheldtirade te ondergaan.

Inmiddels zijn de beelden al meer dan twee miljoen keer bekeken. De meningen omtrent de situatie zijn verdeeld. Het gros van de kijkers lijkt de woede van de bestuurder te begrijpen, al is er ook een groep die zich achter de parkeerwachter schaart. “Hoe komt het dat de auto stil kwam te staan waar die nu staat: op een dubbele gele lijn? En het belangrijkste: waarom denkt hij dat het aanvaardbaar is om iemand aan te vallen die zijn job doet?”

Of de man al dan niet de boete zal moeten betalen, blijft voorlopig onduidelijk.

Door kmlo

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Voor jou geselecteerd