© BELGA

Anderlecht wil voor 15 augustus weten of hij blijft of niet

Anderlecht stelt deadline voor transfer Dendoncker

Vertrekt Leander Dendoncker (22) nu bij Anderlecht of niet? Het is dé vraag van de laatste transfermaand, want clubs als Atlético, Everton en zelfs Man United tonen nog altijd interesse. Paars-wit heeft één verzoek: het wil graag duidelijkheid voor 15 augustus. Over twee weken dus.

jug

Vertrekt Leander Dendoncker (22) nu bij Anderlecht of niet? Het is dé vraag van de laatste transfermaand, want clubs als Atlético, Everton en zelfs Man United tonen nog altijd interesse. Paars-wit heeft één verzoek: het wil graag duidelijkheid voor 15 augustus. Over twee weken dus. “Wat zeker is, is dat we Leander niet meer laten gaan in de laatste dagen van de transferperiode”, zei manager Herman Van Holsbeeck al. “We doen er alles aan om hem nog één jaar te laten blijven.”

Voor Dendoncker zelf is de deadline geen probleem. Ook hij wil graag weten waar hij aan toe is tegen 15 augustus, want wie pas op het einde van een transferperiode ergens arriveert komt meestal in een groep terecht die al gevormd is en dan integreert een speler zich moeizamer. RSCA wil Dendonckers huidige contract tot 2021 vervangen door een nieuwe verbintenis tot 2022 en van de middenvelder de best betaalde speler maken met betere voorwaarden dan Stanciu (1,5 miljoen euro per jaar) en Teo (1,7 miljoen euro per jaar).

In Roemenië wordt sinds gisteren gezegd dat paars-wit af wil van Stanciu. Er is sprake van een transfersom van 4 miljoen euro, maar in de entourage van de Roemeen wordt alles ontkend. Paars-wit staat wel open voor aanbiedingen.

Volg het nieuws over Anderlecht overal.

Download de GVA-nieuwsapp

Gerelateerd

Aangeboden door onze partners

Meer sportnieuws