Dit is de nieuwe uitbater van de zomerbar in Park Spoor Noord

Foto: dbw

Antwerpen 2060 -

De kogel is door de kerk. Het schepencollege heeft de concessie voor de uitbating van de zomerbar in Park Spoor Noord toegewezen aan bvba de Geitenbreiers, het team achter restaurant Gå Nord in het koetshuis naast de zomerbar.

Er waren meerdere kandidaten: de bedenkers achter populaire concepten als A-Tower, Mercado, Plein Publiek, café Korsakov, de familie Bevers van Speelstad en restaurateur Sven Wille die restaurant Gå Nord uitbaat.

Die laatste mag de zomerbar nu voor negen jaar runnen. Sven Wille: “We gaan nauw samenwerken met de mensen van Cargo, de vorige uitbaters. Ons concept blijft dus laagdrempelig en kindvriendelijk. Wel zijn we van plan om flink te vergroenen.”

In de nieuwe zomerbar kan je ook een hapje eten. “De menukaart wordt wel wat kleiner, maar we blijven democratische prijzen hanteren. Ook willen we meer gaan werken met biologische en lokale producten.”

De opening is gepland op 15 mei. Normaal zou de zomerbar al in de paasvakantie de deuren hebben geopend, maar wegens een procedurefout moesten de kandidaten hun dossier opnieuw indienen.

Door evw