Kaffee van Antwerpen wint bronzen BEA-award

De Antwerpse rapper zette in het Kaffee van Antwerpen de hele tent in vuur en vlam. Foto: Wim Hendrix

Antwerpen -

Gazet van Antwerpen ontving donderdagavond voor haar Kaffee van Antwerpen een bronzen BEA-award (Benelux Event Awards). Jaarlijks kiezen de BEA-awards de beste projecten in de Benelux van het voorbije jaar.

In november vierde Gazet van Antwerpen, in samenwerking met eventbureau CityCubes, haar 125ste verjaardag met een eigen pop-up café naast de Antwerpse Opera. Een maand lang kon u in Kaffee van Antwerpen genieten van Antwerpse koffie, gin en het op maat gebrouwen ‘Bier van A!’ terwijl u luisterde naar muziek en comedy van Antwerpse bodem, TEDx-presentaties en kennis maakte met futuristische technologieën.

“Met Kaffee Van Antwerpen willen we mensen niet alleen kennis laten maken met het beste dat Antwerpen te bieden heeft maar ook de toekomst van Antwerpen onder de aandacht brengen”, vertelt eventmanager Jonas Steyaert. “In een maand tijd hebben we meer dan 8.000 bezoekers mogen ontvangen.”

Groot succes

En daar heeft Kaffee van Antwerpen samen met onder andere partners De Koninck, Pioneer Pro Audio, Hentho gin en Koffie Verheyen een bronzen BEA-award voor gekregen. De BEA-awards worden jaarlijks uitgereikt aan de beste evenementen in de Benelux. “Het is voor het hele team achter Kaffee van Antwerpen een echte eer om deze prijs in ontvangst te mogen nemen”, zegt Steyaert.

Ook volgend jaar kan u opnieuw genieten van Kaffee van Antwerpen. “Wegens het grote succes staat Kaffee van Antwerpen ook volgende winter op de planning”, aldus Jonas Steyaert.

Eddy Vleminx, brandmanager: “Gazet van Antwerpen is een niet weg te denken icoon in de stad en de provincie Antwerpen. Met dit initiatief hebben we ons onderscheiden door op een moderne manier te communiceren met onze klanten; bovendien hebben we  aangetoond dat wij de aanjager zijn van het maatschappelijk debat. Een belangrijke rol, want engagement is meer dan ooit gevraagd als je wil laten zien dat je dichtbij de leefwereld van de lezer staat en begrijpt wat er speelt. Gazet van Antwerpen is klaar om die rol onverminderd en met erg veel goesting op te nemen naar de volgende decennia toe.”

 

Door Laura De Backer