Deze trend uit New York kan je nu al dragen

Foto: Catwalkpictures

De modeweken zijn het ideale moment om aankomende trends te ontdekken op de catwalk, maar ook streetstylegewijs vallen er hypes te bespeuren. De opvallendste in straten New York? Veel fashionista’s dragen witte laarzen. Het goede nieuws: je hoeft geen half jaar te wachten om ze zelf te dragen.

Denk niet te cowboy of biker, de witte laarsjes die momenteel hip zijn knipogen naar de jaren ‘60 en zien er eerder schattig uit dan stoer. Draag ze in combinatie met een cropped jeans, een rokje of alles wat je maar wil. Want als we Instagram-beelden bekijken, passen ze bij alles.

Deze trend uit New York kan je nu al dragen
Foto: Catwalkpictures

Volgens modekenners zijn witte laarzen een goede manier om een winterse outfits boeiender te maken en de vaak wisselvallige periode in aanloop naar de lente te overbruggen. En uiteraard kunnen ze ook in de zomer en de komende herfst. Met andere woorden: witte boots kunnen het hele jaar en vanaf nu zijn ze helemaal on trend.

Deze trend uit New York kan je nu al dragen
Rij 1. Topshop - 124,95 euro / River Island - 64,95 euro / Maison Margiela - 700 euro Rij 2. Chiara Ferragni - 175 euro via Farftech / Rag & Bone - 490 euro via Net-a-Porter / New Look - 20 euro
Door vwh