Deze Trump mag wel op de eerste rij zitten tijdens de modeweek

Tiffany Trump (midden), met aan haar zijde haar moeder Marla Maples. Foto: Isopix

Melania en Ivanka Trump hebben het als meermaals verkorven bij ontwerpers en de mode-industrie, maar tijdens de modeweek in New York werd wel Tiffany Trump op de eerste rij gespot. Zij woonde samen met haar moeder Marla Maples de show bij van Taoray Wang.

Tiffany Trump is het enige kind van Donald Trump met zijn tweede vrouw Marla Maples. De 23-jarige timmert zelf aan een carrière als model en droeg voor de eedaflegging van haar vader een creatie van de Shangaiaanse ontwerpster Taoray Wang. Dat ze op de eerste rij mocht zitten toen die haar laatste collectie voorstelde in New York, hoeft dan ook niet te verbazen. 

Wang is tot nu toe een van de weinige ontwerpers die tegen de stroom inzwemt en zich niet uitspreekt tegen Donald Trump. Heel wat designers die hun collecties toonden tijdens de New York Fashion Week grepen net de gelegenheid aan om uitdrukkelijk een statement te maken tegen de president. Eerder al werden ook first lady Melania en dochter uit zijn eerste huwelijk Ivanka uitgespuwd door het gros van de modewereld. 

 

 

Door flb