Johan Verstreken op spoed na televisie-uitzending

Johan Verstreken oogde donderdagavond fris, ook al was hij doodziek. Foto: VIER

Donderdagavond was de ex-omroeper en CD&V-politicus Johan verstreken te gast in De Ideale Wereld. En ook al oogde hij fris, toch zat hij naar eigen zeggen doodziek in de televisiestudio. Zo ziek dat hij zelfs na de uitzending op spoed belandde.

‘Van de studio’s van Vier naar de spoed en meteen opgenomen’, postte Verstreken vanochtend op zijn Facebook-pagina. ‘Pijn verbeten tijdens werk en tv-opname.’ Een opmerkelijk bericht na zijn passage donderdagavond in De Ideale Wereld. ‘Volgens mijn dokter heb ik een voedselvergifting’, zei hij daar in het begin van de uitzending. ‘Ik liep deze namiddag nog rond met 39 graden koorts. De dokter heeft me een stevige spuit in mijn achterwerk gegeven, dus nu gaat het even beter.’

 

Voor diegene die schreef : "goed geacteerd in "De Ideale Wereld" : Van de studio's van Vier naar de spoed en meteen opgenomen...#pijn verbeten tijdens werk & tv-opname.

Posted by Johan Verstreken Vriendenpagina on donderdag 1 oktober 2015

 

Toch bleek Verstreken zich na de uitzending niet echt beter te voelen, integendeel. Na een bezoekje aan de dokter belandde de ex-omroeper uiteindelijk op spoedafdeling. Dat wordt ook bevestigd bij Vier. Johan Verstreken zelf was niet bereikbaar.

Toastje met preparé

Waar hij zijn voedselvergiftiging aan te danken heeft, weet de politicus niet. ‘Al zou het natuurlijk dat slecht toastje preparé kunnen zijn dat ik maandag van Sven De Leijer gekregen heb in het Vlaams Parlement’, grapte Verstreken nog in de uitzending. De reporter deelde daar toen namelijk voor een reportage toastjes uit naar aanleiding van de Septemberverklaring.

Door jdb

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Voor jou geselecteerd