Brasschaat Taxi geeft het roer uit handen

Foto: Gele Taxi

Borsbeek - Na meer dan 50 jaar het taxibedrijf te hebben gerund, is zaakvoerder Marc Bours toe aan een welverdiende rustperiode. Vanaf oktober wordt het bedrijf inclusief chauffeurs overgenomen door ‘Gele Taxi’ uit Borsbeek.

"Met Gele Taxi zijn wij al meer dan 75 jaar actief in personenvervoer. We zijn gestart onder de naam Autocars Peltax en sinds twee jaar zijn onze activiteiten uitgebreid met taxiK en luchthavenvervoer onder de naam ‘Gele Taxi’," vertelt zaakvoerder van Gele Taxie Frank Pellegroms.

"Ons bedrijf is ondertussen de enige aanbieder in Antwerpen die zowel taxiK als autocarvervoer kan aanbieden, totaaltransport van 1 enkel individu tot 400 personen en meer, inclusief een VIP bus en Partybus."

Volgens Frank Pellegroms betekent de overname van Brasschaat Taxi een sterke meerwaarde voor het bedrijf. "Brasschaat Taxi is immers een begrip in de regio Brasschaat en omstreken met een vast clienteel door de jaren heen opgebouwd," zegt Pellegroms.

Uitbreiding wagenpark
Gele taxi is momenteel in het bezit van 10 wagens. Door de overname breiden we ons wagenpark uit tot 15 wagens in het segment van taxi’s en minibussen tot 8 plaatsen wat het totaal wagenpark brengt op 25 voertuigen.

De zaakvoerder zal Brasschaat taxi nog sterker kunnen maken door het aanbieden van vele extra's. "Ook voor Brasschaat Taxi willen we onverminderd de technologische vernieuwing verder door zetten. Dit doen we met wifi, betaalterminals in de auto’s, online prijzen en taxicheques."

? Vermits het eigen wagenpark van Gele Taxi – Autocars Peltax niet ouder is dan 3 jaar wil de zaakvoerder ook zo snel mogelijk de voertuigen van Brasschaat Taxi vernieuwen.  


www.geletaxi.be -03 651.50.50

 

 

 

 

 

 

Door Tom De Noël