Een geslaagde 19de editie van Cirque@Taque

  • Niemand bleef thuis voor De Mens met Frank Vander Linden.
Ekeren - De negentiende editie van Cirque@Taque trok dit jaar iets minder volk dan de voorbije editie. Het regenachtige weer deed zaterdagnamiddag toch wat mensen twijfelen of ze wel naar het Hof De Bist zouden afzakken.

Wie de regedruppels trotseerde kreeg een gevarieerde randanimatie aangeboden. Ballonnenkoning Biselo is al 40 jaar actief. "De kinderen blijven mij motiveren", zegt hij. Meezingen en meedansen was de opdracht Charlotje, Joke en Lore van Disco Coloro. Het duo Jokke en Joren verraste met een korte maar heftige circusvoorstelling. De bands Mermaid, Subway City, Airplane en DVKES zorgden voor wisselende muziekgenres.

Het avondprogramma en de komst van De Mens van Frank Vander Linden en als apotheose Dvtch Norris en Coely, kon niermand thuishouden. Het Hof De Bist ontplofte dan ook. Nicholas Nuolez van Cirque@Taque is best tevreden. “De mensen hebben ons niet in der steek gelaten. Cirque@Taque blijft ook in de toekomst een gratis familiefestival. Dat kan enkel dankzij de vele vrijwilligers, sponsors en de steun van politie, stad- en districtsbestuur.”  

Door Marc Wouters